onsdag, november 26, 2008

Slut på kampanjknappar första kvällen!

Nu är klockan snart tio på kvällen och fortfarande finns det en hel del mingelgäster kvar på Roxy. För en stund sedan tog kampanjknapparna slut, men mitt crew har lovat att nya är på gång.

Jag skulle vilja tacka alla som har kommit under kvällen och gratulerat mig från djupet av mitt hjärta! Det känns fantastiskt att ha ett järngäng bakom mig som kampanjar och håller koll på allt ifrån deadlines till html-koder.

Bilder från kvällen, fler kommer på kampanjsajten.


ZAIDA 2009 limited edition (Knapparna är tillfälligt slut.)


Nya sajten möter världen.


Kvällens tävling: Hjälp Zaida till Bryssel! Minimum insats 1 SEK/10 cent!Carl Högfeldt och en väldigt glad Zaida!


Mingelgäst på distans:Joakim Holgersson holgersson.org Tack Joakim!

Vill du också stödja min kampanj?

2 Comments:

Blogger bassem said...

Hej,

är aktiv centerpartist men kan inte låta bli att berömma dig för din insats i SVT:s debatt som handlade om Halal-TV. Det blir märkligt när grundläggande rättigheter som fysisk integritet ska ifrågasättas när det handlar om muslimer. Du var utmärkt i debatten.

// b

27 november, 2008 00:48  
Blogger Zaida said...

Tack Bassem! Jag tycker det är en viktig fråga att vi respekterar varandra.

01 december, 2008 12:29  

Skicka en kommentar

<< Home