fredag, augusti 29, 2008

FRA-motionen är inte död

Kl 06.12 idag väckte en konduktörsröst mig på ett nattåg från Oslo. Jag är trots natten på tåget förvånansvärt pigg. Jag har spenderat morgonen till att uppdatera mig, och jag kan konstatera att en hel del har hänt.

Det verkar som att Alice Åström (v) tror att projektet oppositionell motion för att slopa FRA-lagen inte blir av (av någon anledning ligger inte gårdagens artikel i DN på nätet). Det kan vara riskfyllt att uttala sig för tidigt om den saken. Min uppfattning är att projektet inte alls är dött, tvärtom. Detta bekräftas även av Mark Klamberg.

Sedan läser jag Ebba von Sydow damma av sin skarpa iakttagelse- och analytiska förmåga då hon insiktsfullt kritiserar hemmafrularvet som verkar fortfarande egga livsstilstidningarna att släppa på både inträdet till omslaget och mittuppslaget. Den här gången riktas den vassa pennan mot Emma Andersson som gett upp alla livsambitioner till vård av vuxen man, nämligen Henrik "Zäta" Zetterberg, i ett annat land.

Nu måste jag fokusera på partimotioner och annat världsförändrande.

1 Comments:

Blogger Tomas Mattsson said...

"FRA-motionen är inte död",

Det var ett mycket glädjande besked.

29 augusti, 2008 09:25  

Skicka en kommentar

<< Home